Organizacija pogreba +385 (0)21 389 600 , Dežurna pogrebna služba +385 (0)21 316 750

Bez obzira na trenutak, mjesto i razlog nastupanja smrtnog slučaja, pravodobno kontaktirajte našu Pogrebnu službu u uredovno vrijeme (od ponedjeljka do petka od 7 do 19 sati, subotom od 7 do 15 sati i nedjeljom i državnim praznicima od 8 do 10 sati) za organizaciju pogreba na tel. +385 (21) 389 600, a izvan uredovnog vremena na raspolaganju Vam je dežurni telefon 0-24h na broju +385 (21) 316 750. Naši djelatnici će zaprimiti podatke o preminuloj osobi te uputiti dežurnu ekipu koja će nakon pregleda pokojnika od strane dežurnog mrtvozornika (za grad Split i okolne gradove i općine) koji izdaje potrebnu dozvolu za ukop, izvršiti prijevoz pokojnika u mrtvačnicu na groblju Lovrinac ili groblje u dogovoru s obitelji pokojnika.

Kada se dogodi smrtni slučaj u stanu ili kući potrebno ga je prijaviti u što kraćem roku i bez odgađanja. Smrt su dužne prijaviti osobe koje su živjele u zajednici s umrlom osobom, srodnici ili susjedi.

Kada smrtni slučaj nastupi u domu za starije i nemoćne ili udomiteljstvu, djelatnici službe ili ovlaštene osobe navedenih ustanova obavještavaju o tome liječnika mrtvozornika te obitelj preminule osobe. U ovom slučaju kao i kod smrtnog slučaja u bolnici, nakon što obitelj preminule osobe zaprimi obavijest o smrti iz bolnice, slobodno se obratite našoj Pogrebnoj službi, Put iza nove bolnice 1 (istočni ulaz KBC Firule), Split gdje ćete dobiti konkretne i pravovaljane informacije vezane uz organizaciju prijenosa pokojnika i pogreba/kremacije na području Republike Hrvatske ili inozemstvu.

Lovrinac d.o.o. organizira pogrebe po vrlo prihvatljivim cijenama, a u izložbenom salonu naše Pogrebne službe s bogatom ponudom i širokim asortimanom pogrebne opreme i usluga (lijesovi, pogrebna oprema, oglasi u dnevnim novinama), na jednom mjestu možete sve organizirati.

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Slažem se Saznaj više
Skip to content