Organizacija pogreba +385 (0)21 389 600 , Dežurna pogrebna služba +385 (0)21 316 750

ePošta

AKTIVACIJA e-računa obavlja se na portalu ePošta

Korisnik koji želi primati e-račun umjesto papirnatog treba podnijeti zahtjev za aktivaciju određenog računa za grobnu naknadu.

Kako bi korisnik što brže ispunio zahtjev na portalu ePošta preporuka je da pripremi zadnji papirnati račun s kojeg će unijeti Poziv na broj primatelja.

Nakon provjere unesenih podataka, korisnik će dobiti obavijest na svom osobnom portalu.

Svi računi

AKTIVACIJA e-računa obavlja se

1. Na portalu Svi računi – e-račun može aktivirati registrirani korisnik portala

2. U internetskom bankarstvu – korisnik  usluge internetskog  bankarstva sljedećih banaka:

  • Erste &Steiermärkische Bank
  • Hrvatska poštanska banka
  • Hypo Alpe–Adria-Bank
  • OTP banka Hrvatska dioničko društvo
  • Raiffeisenbank Austria

3. Osobno na lokaciji Lovrinac d.o.o. Kavanjinova 12, Split

Korisnik koji želi primati e-račun umjesto papirnatog treba podnijeti zahtjev za aktivaciju određenog računa za grobnu naknadu.

Kako bi korisnik što brže ispunio zahtjev na portalu Svi računi ili u internetskom bankarstvu preporuka je da pripremi zadnji papirnati račun s kojeg će unijeti Poziv na broj  primatelja.

Kod  podnošenja zahtjeva za aktivaciju e-računa na lokaciji društva Lovrinac Korisnik obvezno mora  predočiti djelatniku identifikacijsku ispravu (osobnu iskaznicu ili putovnicu). Djelatnik ispunjava podatke za zahtjev, a korisnik ga potpisuje.

Prilikom podnošenja zahtjeva za e-račun na bilo kojem od navedenih mjesta korisnik daje suglasnost na Posebne uvjete društva Lovrinac.

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Slažem se Saznaj više