Organizacija pogreba +385 (0)21 389 600 , Dežurna pogrebna služba +385 (0)21 316 750

Rezervacije za grobnice mogu se predati od ponedjeljka do petka u uredu na groblju Lovrinac.

Grobna mjesta koja su izgrađena kao grobnice/niše dodjeljuju se na temelju upisa u Knjigu upisa koja se vodi na groblju Lovrinac. Grobnice se kupuju prema redoslijedu upisa, te iznimno nakon isteka jedne godine od upisa u slučaju smrti člana obitelji.

Stranke su dužne osobno provjeriti jesu li došli na red i stekli pravo kupnje grobnice/niše.

Ukoliko nakon deset (10) godina od upisa zainteresirana stranka ne realizira kupnju grobnice/niše, briše se iz Knjige upisa i mora se ponovno upisati. Upisana stranka koja odustane od kupnje grobnice/niše, mora se ponovo upisati u Knjigu upisa kao prvi upis.

Sa strankom koja je uplatila vrijednost grobnice/niše potpisuje se ugovor o kupnji grobnice/niše i izdaje se Rješenje o trajnom korištenju grobnog mjesta.

Ukoliko u trenutku stečenih uvjeta za kupnju grobnice/niše nema izgrađene grobnice/niše kakvu stranka želi, te mora pričekati na njenu izgradnju, stranci se omogućuje privremeni ukop pokojnika u grobnicu društva Lovrinac. Grobnica društva Lovrinac može se koristiti maksimalno tri (3) godine.

Prije ukopa pokojnika stranka zaključuje Ugovor o zakupu grobnog mjesta u depozitu grobnice društva Lovrinac. Ukoliko stranka ne prenese ostatke pokojnika u svoje grobno mjesto, Uprava groblja će ih po isteku tri (3) godine pokopati u grob u zemlji, o trošku stranke.


Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Slažem se Saznaj više
Skip to content